chityna w kosmetyce

Chityna

Chityna stanowi jeden z najpowszechniej występujących w przyrodzie polisacharydów. Znana jest przede wszystkim ze swoich właściwości budolcowych, dzięki czemu obecna jest w większości szkieletów zewnętrznych

Czytaj dalej »

Chityna

Chityna stanowi jeden z najpowszechniej występujących w przyrodzie polisacharydów. Znana jest przede wszystkim ze swoich właściwości budolcowych, dzięki czemu obecna jest w większości szkieletów zewnętrznych

Czytaj dalej »
Kategorie wpisów

Najpopularniejsze w zdrowie